Ruka911 Kiinteistöpalvelut Oy

Ruka911_logo_valk

Referenssit

Paras ja hyödynnettävin palaute tulee aina asiakkailtamme. Saadun palautteen avulla voimme kehittää toimintaamme yhä paremmaksi.

Haluamme aina palvella asiakkaitamme parhaan kykymme mukaan. Tässä nykyisten asiakkaidemme kokemuksia.

”Saamme Ruka 911:ta nopean tuen helposti ja luotettavasti eri kiinteistöhuollon tehtävissä. Yhteistyökumppanin monipuolinen kiinteistöhuollon osaaminen mahdollistaa meidän keskittymisemme laadukkaiden ravintolapalveluiden tarjoamiseen asiakkaille.”

Henrik Riipinen

Toimitusjohtaja, Riipinen Restaurants Oy

”Ruka911 on mallikkaasti hoitanut meidän huollot ja siivoukset jo useamman vuoden ajan tunturin parhaalla laadulla”

Villa Snowpalace

“Ruka911 on meille Rukan Tunturihuviloille korvaamaton kumppani vuokrahuviloidemme operoinnissa. Yhteistyöhön kuuluu avaimet käteen -pakettina kiinteistöhuoltopalvelut sisältäen mm. siivoukset, avainpalvelun, huoltotoimenpiteet ja asiakkaiden opastuksen. Yhteistyö on erittäin sujuvaa ja asiat hoituvat aina helposti ilman turhaa säätämistä. Tämän yhteistyön ansiosta voimme täysin keskittyä vuokraustoimintaan, kun tiedämme kiinteistöjemme olevan hyvissä käsissä. Iso suositus!!”

Rukan Tunturihuvilat

”Ruka911 huolehtii Kuusamon myymälämme kiinteistöhuollon sekä ulkoalueiden hoidon ympäri vuoden. Lisäksi saamme tarvittaessa nopeallakin aikataululla apua koneelliseen rahdin purkuun. Yhteistyö on sujuvaa ja tarpeitamme vastaavaa.”

Antti Kouri

myymäläpäällikkö, Tokmanni

”Kiinteistöhuolto ja konelumityöt, kokonaispalvelu. Olemme todella tyytyväisiä Ruka911 Kiinteistöpalveluihin”

Antti Kukkonen

hallituksen pj, As Oy Poronkorva Kuusamo

“911 on vastannut kaikin puolin odotuksiamme ja palvelun laatu on ollut tasaisen korkeaa. Erityisen tyytyväisiä olemme palvelun luotettavuuteen ja jatkuvuuden varmuuteen. Majoittujien ongelmatilanteet ratkeavat aina nopeasti ja ammattitaitoisesti vuorokaudenajasta tai viikonpäivästä riippumatta.”

Oliver Chalets

”RUKA 911 Kiinteistöhuolto vastaa Shell Kuusamon kiinteistönhuollon töistä kiinteistön ulkoalueilla. Ulkona kiinteistönhuollon töihin kuuluvat vuodenkiertoon liittyvät kausityöt, kuten nurmikon leikkaaminen ja rikkaruohojen kitkeminen kesäisin sekä auraukset ja hiekoitukset talvisin. Lisäksi säännöllisesti tarkistetaan, ettei alueella ole roskia. Kiinteistön sisällä RUKA911 hoitaa tarpeen mukaan huoltotoimia, että kiinteistö pysyy hyvässä kunnossa, mainosten vaihdosta ja ajantasaisuudesta, jotta voimme keskittyä ydinliiketoimintaan. Shellille on tärkeää, että kiinteistönhuoltokumppani on joka päivä läsnä ja varmistaa, että kaikki on kunnossa. Kiinteistönhuollon työtehtävät asemalla ovat laajoja ja vaativat ennakointia sekä tahdikkuutta. Myös aikataulumme on usein hektinen.”

Kari-Pekka Karjalainen

Shell Kuusamo